Select Page

Sunt printre cei ce au apreciat măcar într-o anumită măsură toate reformele pe care le-a aplicat “mărețul” Guvern Boc, sunt de acord cu toată lumea că cei ce au suferit cel mai mult sunt cei cu venituri mici. E întradevăr cumplit să trăiești în România cu 600 Ron pe lună.

Cu toate astea, toate declarațiile pompoase ale USL-ului că ei vor mări și salarii și pensii sunt cel puțin nesusținute economic. Pentru că nu am auzit de unde vrea potențialul nou guvern să dea…să ni se dea…vechea problemă. Ferească sfântu să mai și muncești. Sunt și excepții dar parcă prea mult ne place să ne plângem și să așteptăm să ni se dea. Rămășiță probabil a comunismului (eram cam mică pe atunci ca să zic că emit o părere avizată), care ne macină în continuare.

Dar devaghez și nu e bine. Eu nu vreau să mi se dea, vreau legi făcute cu cap, vreau să văd în cei de la putere un exemplu (chiar nu le trebuie șofer și casă cu chirie la toți parlamentarii). Dacă vrei ca eu să stâng cureaua, începe cu tine. Ultimele exemple de legi făcute pe genunchi: Legea Sănătății, pe care gata am retras-o, o facem iar, și toată prostia asta cu Taxa auto; lasă că se aplică de la anu, că nu au înțeles-o oamenii. Serios? Nu are nici o legătură cu faptul că sunt alegeri anul ăsta? Stau și mă întreb: Până în octombrie măriți și pensiile plus salariile la bugetari? Măcar să știu să plec…din țară binențeles.

Pînă atunci, numai bine, se scumpește benzina în curând zic eu…Se pare că anumiți oameni chiar fac previziuni corecte.

Să trăiți bine!!!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.