Select Page

Pentru că azi a ascultat Adele de m-a disperat jumătatea mai bună a casei și-a câștigat un post special.

Un post de mulțumesc, pentru trecut, prezent și viitorul ce este cu atât mai luminos datorită prezenței tale în viața mea. Pentru bune, rele și foarte rele, pentru că în fiecare seară adorm așteptând să văd ce îmi va aduce ziua de mâine alături de tine. Pentru că numai tu poți să mă faci să tac cu o privire sau să mă asculți când uit să tac.

Aș vrea ca toată lumea să simtă ce simt eu, acel sentiment de dulce și dureroasă în același timp dependență. Acel sentiment că ceva lipsește într-o casă fară acea persoană. Unele lucruri chiar vin numai odată, iar când vin ideal este să ne bucurăm de acea euforie ce ne înconjoară, acea liniște sublimă. Faza mea favorită dintr-un anime este binențeles tot o declarație de dragoste. Și vine cam așa: mi-ar fi plăcut să trăiesc 5 vieți, aș fi avut 5 meserii, aș fi locuit în 5 orașe diferite, aș fi mâncat cât pentru 5 vieți și m-aș fi îndrăgostit de 5 ori de aceeași persoană.

Eu mă identific cu rîndurile de mai sus, pentru că am convingerea că tot de tine m-aș îndrăgosti dacă ar fi să mă renasc. Așa că, TU și numai tu rămâi mierea din cana mea de ceai!!!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.