Select Page

Nu am găsit un titlu mai beton o să mă iertați.

Vă anunț și eu, cam cu întârziere dar asta este că în perioada 12-14 decembrie 2012 se va desfășura a V-a ediție a evenimentului Zilele Marketerului, în sala 402, în clădirea corpului R al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

De ce este evenimentul important? Pentru că au studenții ocazia să se întâlnească cu oameni din marketing, să învețe “first hand” ceva practic, lucruri pe care le vor folosi ulterior cu sigurață. E o oportunitate grozavă pentru studenți și între două cafele ar trebui să profitați; părerea mea.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților din Domeniul Marketingului (asdMARK) și numără speakeri de vază precum: Anca Balaban (Social Media & PR asdMARK), Anca Gîlcă (Coordonator Prezentari Edmundo la Grupul Educativa), Andreea Marc (Manager de Comunicare și PR la agenția de turism Icar Tours), Alma Andrei (Șef birou al Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament al Universității Alexandru Ioan Cuza), Alexandru Grigoraș (Marketer al Departamentului Media al Universității Alexandru Ioan Cuza), Oana Blaga (Președinte asdMARK).

Un alt lucru super tare e că nu costă, doar că locurile sunt limitate (40 per workshop) iar înscrierea se face aici.

V-am făcut curioși? Mai multe detalii găsiți aici. Eu zic că ar fi niște ore petrecute învățând ceva, ieșind din teoretic iar pe termen lung și nu numai o să fiți mai câștigați.

Să ne citim sănătoși.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.