Select Page

Se ia una bucata fetiță de aproximativ 2 ani, sperioasă rău, și una bucată fecior propriu entuziasmat că vede copii. Eu: Pui ușor să nu lovești domnișoara.

Și atunci a căzut replica tatălui domnișoarei ca un pietroi: lăsa-ți, că fata tre să se învețe să o mai și ieie dacă nu face ce trebuie.

Am înlemnit… Îmi venea să-l strâng de gât. Daca era o glumă… NU SE FAC astfel de glume. Dacă nu… îmi este sincer milă de mama acelei fetițe și de ea.

De asta probabil încă avem o groază de cazuri de femei abuzate… și sincer nu înțeleg de ce ai sta cu un astfel de om… dar se pare că “educația” începe devreme. Nu cumva să creștem femei care să mai și gândească. Sunt curioasă, dacă fata unui astfel de tată vine toată caftită, cum reacționează? Îi dă o bere lui ginere-su?

Dar ce mă mai mir… am văzut eu cazuri care erau tari în gură că vai ce îi face lui cumnată-su dacă se atinge de sor’sa și își caftea nevasta de numa… sora ca sora, da nevasta sigur trebuie batută. V-aș bate de să vă asculte lumea cu urechea pe toți fără nici o remușcare, dar am copil de crescut nu am timp să stau în închisoare…

Cum bine a concluzionat un amic când a auzit pățania: unii oameni chiar nu merită să fie părinți.

România…țara unde fetele trebuie învățate cu bătaia..  F….va-ș una în moalele capului de nu vă mai ridicați… ” masculi de masculi” ce sunteți.

Sursa foto.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.