Select Page

Mi se pare de domeniul SF ca în anul de grație 2012 să mai asistăm la chestii de genul ăsta. Eu înțeleg că a fi conservator pentru unii înseamnă a trăi în Evul Mediu dar asta este deja ridicol.

Să începi să insulți pe cineva numai pentru că susține contracepția mi se pare cel puțin exagerat. OK nu ești de acord să fie decotate de către asigurările de sănătate metodele de contracepție dar chiar nu se poate găsi o variantă mai elegantă de a te opune unei idei? Trebuie musai să începi să arunci cu injurii? Probabil mai mult de atât nu știa respectivu. Cel mai grav este că sunt persoane care îi iau drept model pe americani. Poate ar trebui să mai și discernem și să nu luăm numai ce e rău de la ei, ca de exemplu acest model de toleranță.

Apreciez totuși că președintele SUA a ținut să o sune pe respectiva pentru a-i spune că apreciează că și-a susținut dreptul constituțional de a avea o opinie. Nu cred că voi trăi ziua în care să se întâmple așa ceva dacă ar fi să existe o dezbatere între BOR și un cetățean de rând.

Putem doar aștepta.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.