Select Page

Am râs de numa, citind articolul ăsta. Trecând peste faptul că nu prea înțeleg cum ar încălca Constituția dacă și-ar face popii sindicat…nu prea înțeleg de ce nu poate Prea Fericitul să conteste singur hotărârea la Strasbourg. Da ce? nu mai aveți donații părinte? Ia du-te matale și contestă singurel, pe banii tăi sau a babelor…nu pe banii noștri. Ca să nu mai spun de faza cu autonomia față de stat. Dacă tot sunteți autonomi de ce sunt salariile preoțești plătite de statul român?

Ideea este simplă în opinia mea, nu veni cu autonomia de gât numai atunci când îți convine. Plus că na…o să vrea sindicatul să se bage în sinoadele voastre și nu o să mai puteți împărți cașcavalul în liniște sau care e problema? Că din câte știu eu nu s-a schimbat Biblia între timp.

Spuneam acu câteva zile că vreau să văd un exemplu dat de politicieni, completez azi spunând că dacă tot ne dați lecții (celor dispuși să vă asculte firește) legate de bogățiile cerești, măcar să dați un exemplu și să vă plimbați curul în logan nu în merțanuri…no cât de fain o fi asta nu? Să nu mai veniți cu cerșitul la noi la uși. Sunt o visătoare știu…nu o să văd niciodată așa ceva. Ăștia se fură între ei, de ce ne-ar scuti pe noi.

PS: Titlul vine ca răspuns la toate părerile că Biserica se adaptează vremurilor în care trăim.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.