Select Page

O să vă întrebați cu siguranță ce m-a apucat cu acest titlu. Ei bine, sunt foarte entuziasmată de organizarea festivalului  Japan Play.

Foarte adevărat că e la Cluj, și eu sunt în Iași, dar îmi plac foarte mult inițiativele de genul acesta pentru că așa mai învățăm lucruri utile din partea locuitorilor Țării Soarelui Răsare. Deci, ca o veritabilă fană de manga, anime, kimonouri și mai nou bucătărie japoneză, mi-ar place să particip la acest festival. Mi-ar place să simt, măcar pentru 2 zile bucuria de a analiza o floare de cireș, da știu, cel mai probabil nu au înflorit cireșii la Cluj, dar vorbim despre o stare de spirit aici. Plus că, văzând pozele de anul ăsta de pe unde a trecut tsumanile anul trecut, cred că avem multe de învățat de la poporul acesta la capitolul tenacitate mai ales.

De asemenea aș vrea să învăț ceva mai multe despre bucătăria japoneză pe care abia am început să o experimentez și cred că mai am o tonă de lucruri de învățat.  Așa că, celor ce pot, vă recomand cu căldură o experiență japoneză care cu siguranță vă va încânta, fie că ești fan bucătăreală, sau kimonouri sau doar arte marțiale sunt șanse mari să găsești ceva pe gustul tău. Și ca să fie lucrurile și mai interesante, poți deveni foto-bloger pentru acest festival, detaliile mai jos:

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.