Select Page

Ce bine îmi pare că merg rar cu autobuzele ieșene…mai ales vara.

Acum serios…dacă nu ar fi mama cred că nu m-aș urca nici împușcată. Sunt jegoase, și au niște mirosuri de numa, că na e scump săpunul taică. Dar ceea ce mă scoate din sărite de vreo 2 luni este mega prezentarea de prea-mărite realizări ale Primăriei Iași. Este chiar super tare să citești câte milioane de euro s-au băgat în străzile Iașului în timp ce ajungi cu capul de tavan că a prins șoferul un crater. Ca să nu mai spun de ce poți vedea când te duci până pe Copou. Te sperii și fugi. Și mie îmi place zona aia de numa.

Deci..lasă-ne…lasă-ne. Și nu fac campanie pentru nimeni. Doar că nu prea e ok să agasezi călătorul cu niște chestii care nu se văd și care au clar scop electoral în loc să vinzi ceva publicitate poate poate mai reușește RATP-ul să mai acopere din datorii, poate încerci să oferi un transport în comun superior nu?

Așa că…feriți-vă de mers cu autobuzul cât mai mult posibil. Pentru că vine vara și se anunță vremuri nasoale rău. Și mai e și campanie, deci e plin de gropi orașul 🙂

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.