Select Page

Nu vă gândiți la cine știe ce… doar că ceva educație, mai ales sexuală ne-ar prinde bine prin țărișoara noastră.

Am promis că revin cu un articol referitor la colegele de suferință de când am fost internată cu Alex. Nu am mai apucat, că na… luna martie a fost generoasă cu mine: mai o viroză pentru băieții mei, mai una pentru mine, mai un deces, că na… de ce să mă liniștesc și eu.

Așa că… revin totuși la acest subiect pentru că este important, și insuficient tratat de cei ce iau hotărâri în țara asta minunată în care ne chinuim să supraviețuim.

Cazul care m-a marcat: puștoaică de 16 ani, cu fetița ei de 6 luni. Copila avea vreun clostridium sau nu am înțeles prea bine ce, pe maică-sa nu aveam cum să o întreb că binențeles că nu avea mititica un minim de cultură generală.

A prostit-o unul de 24 de ani că are casă, mașină și naiba mai știe ce. Ea mică și proastă pune botul, fuge de acasă cu tâmpițel, și ajunge să stea în casă cu soacră-sa care binențeles că nu o suportă, cu copil mic și Don Juan tot plecat de acasă, vreun șofer de tir, naiba știe ce mare meserie avea și acela.

Nu o lăsa să aibă telefon mobil, și a trimis-o în spital cu 50 de lei… no comment.

Dar cel mai mult m-a durut că fata aia nu a avut cine să o învețe să facă nimic, și fiind atât de tânară, nici nu avea instinctul matern pe care îl are o femeie când chiar e pregătită să fie mamă.

Exemplu: “Fată, eu când dorm nu aud alt copil în afară de fata mea; parcă avem o legătură”. Am încheiat citatul. Mi-e milă sincer de fetele astea care nu au ce căuta cu copii în brațe, care nu știu să aibă grijă de ei nu pentru că ar fi proaste sau mai știu eu ce, ci doar pentru că nu au maturitatea necesară.

Bine că dăm bani bisericilor, loc unde de asemenea s-ar putea educa lumea, dar își pierd turma dacă educă; și nu vrem să rămână Daniel fără oi.

E trist că nu vorbim de cazuri izolate, ci de un fenomen care pare că nu va fi stopat prea curând, pentru că nimeni nu vrea români care mai și gândesc. Cine i-ar mai vota?

Să ne auzim sănătoși!

Sursa foto.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.