Select Page

Mă trezesc câteodată să analizez…ce mă înconjoară și nu numai. Iar azi am analizat lucrurile care reprezintă bucurie în viața mea.

Pe primul loc se situează binențeles jumătatea mea, care reușește să mă suporte, incă, în ciuda numeroaselor previziuni că eu nu am cum să am pe cineva vreodată pentru că sunt mult prea….și prea…. Și apoi vine pleiada de lucruri mici. O bere cu prietenii, o vizită neașteptată când sunt tristă, ciocolata, plimbările pe Copou, o bârfă cu mama, mirosul de cafea dimineața, plăcerea de a sta pur și simplu la geam când ninge sau plouă, condusul (eu sunt copilot de meserie, dar  găsesc o pace nemaipomenită când sunt la drum lung), o carte pe care nu-ți mai vine să o lași din mână, un zâmbet de la un copil, florile.

Concluzie, micile fericiri fac marile plăceri. Ne clădim zi de zi, încetul cu încetul starea de spirit, putem alege să vedem ce este bun, sau să ne afundăm în probleme. Eu aleg să zâmbesc în fiecare seară, pentru tot ce am trăit și ce mă așteaptă, pentru că fiecare pas pe care l-am făcut până acum mi-a adus și bucurie. Așa că să mai și zâmbim!

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.