Select Page

Ca să se știe de la început…nu l-am votat pe actualul primar al Iașului. Am fost la vot, deci am dreptul să critic.

Cei ce stau în cartierul Alexandru știu că pe undeva prin mai s-a decopertat o bucată de șosea, care trece pe lângă liceul Miron Costin. Nimic în neregulă, doar că așteptăm și acum asfaltul. În schimb, s-a pus niște piatră, și se pun de zor borduri. Și se fac trotruare. Pe care nu cred că v-a merge multă lume sincer. În schimb ceea ce s-a reușit, a fost distrugerea unor locuri unde își puteau lăsa locatarii blocurilor din zonă mașinile. Nu erau propriu zis locuri de parcare, dar măcar nu încurcau circulația. Ce se va întâmpla acum? Din lipsă de locuri de parcare o să se blocheze o bandă de circulație, măcar pe unele porțiuni.

Apreciez pasiunea domnilor de la Primărie pentru trotuare cu pavele, dar poate ar trebui găsite soluții și pentru cei ce plătesc impozit pentru mașină nu? Și nu…nu posed  un vehicul de transport nici pe 2 nici pe 4 roți, și sincer, dacă aș avea, nu știu unde aș putea să-l las.

Așteptăm cu interes noile parcări cu plată inclusiv de lângă bloc. Poate mai dispar rablele din 1920 pentru care nimeni nu va vrea firește să plătească loc de parcare.

Să ne auzim sănătoși!!!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.