Select Page

  Secția de recuperare pediatrică Sf. Maria Iași, are în îngrijire 57 de copilași abandonați cu vârste între o lună și 2 ani.

Și cu asta cam spui tot nu? Spui cum unle “femele” (nu merită numele de femei) ale rasei umane ar trebui castrate. Măcar să ști m o treabă. Dacă nu ai chef de copii, dar îți place sex-ul și ești prea dobitoacă să folosești o metodă contraceptivă, atunci poate ar trebui să ți se ia dreptul de a te mai reproduce.

Sunt atâtea cupluri care ar vrea copii, care ar vrea să adopte (dar cu legea noastră….mori și învii până reușești) și sunt și ele…mamele javre care își lasă copii în spital, să-l crească statul, universul, mama omida…nu mai contează. Fetele…e chiar atât de complicat să vă protejați? Faceți ce vreți cu viața voastră dar de ce ați mai nenoroci și un copil care  nu are nici o vină că s-a născut?

Ca să nu mai lungim șirul de injurii ca nu merită atâta spațiu aceste ființe nici măcar pe blogul meu amărât, cine vrea și poate să-i ajute pe cei 57 de micuți de care era vorba mai sus, puteți lua legătura cu una din următoarele persoane:

Anca Craciun (0749067014)
Alexandra Parnic (0753856441)
Irimiea Adrian (0756646441)
Olaru Alina (0745557985)
Dr. Diana Padure (0745831521).

Putem încerca măcar să le înseninăm ziua. Mai multe detalii sigur găsiți la Lucian.

Poza am luat-o de pe contul de Facebook al lui Irimiea Adrian.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.