Select Page

Cam se cerea de mult scris postul astă și sper să mă ierte Irina că nu am făcut-o mai devreme.

Cei care mai dați pe aici din când în când ați văzut probabil că am și un banner pentru Irina. Cine e Irina? O fată tare de gașcă de pe lângă Timișoara pasionată de permacultură, care face un săpun extraordinar.  Sincer, nu știu cum m-am împiedicat de site-ul ei, probabil un SEO bun, dar mi-a plăcut povestea din spate și pentru că tot căutam disperată un șampon, am zis să încerc. Am făcut comanda și de atunci nu folosesc altceva pentru pletele mele buclucașe, de cam un an acuși. E vorba de Koala. Știu, pare ciudat tare un șampon solid dar eu mă împac super cu el. Părul meu e nasol tare când vrea, la modul că deși e destul de des am firul foarte subțire, ceea ce însemna încâlcirea secolului la spălat. Plus, se îngrașă super, mega repede. Șamponul ăsta a reușit sa mă scape de “Marea încâlceală” plus că m-a scăpat de mătreață.

Odată cu șamponul, mi-am luat și săpunul cu mușețel, care este super tare pentru tenul cu probleme și nu numai. Prima bucată am sfârșit dăruind-o “prin sat”. A primit review-uri pozitive pe toată linia. Am mai încercat, Cafeaua în șurăChoco-co și Mac-o-san. De toate am fost mega încântată. O singură notă, să nu te speli cu Choco-co dacă ți-e foame; miroase de îți vine să-l mănânci.

Așa că, vă recomand să aruncați un ochi pe site-ul Irinei, categoria în stoc și să vă bucurați și voi de un săpun făcut cu dragoste. Că altfel n-ar fi așa de faine!

Să ne auzim sănătoși!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.