Select Page

Pentru că râd de mor când le răsfoiesc!

Fiind absolventă a FEAA am cerut și eu acces pe minunatul grup făcut pe Facebook. Și mă distrează teribil că s-a transformat acest grup în mica publicitate pentru cărți, colege de cameră și mai nou, lucrări de licență. Să sperăm că măcar așa vor fi toaletele din corpul B mai lipsite de afișe și anunțuri scrise cu markerul. Aștept cu interes anunțurile cu pensatul, unghii false și proiectele la contabilitate care se vindeau pe pereții menționatelor toalete.

Ăsta este mediul academic de astăzi se pare, sau cel puțin o parte din el, care din păcate mai are și access la internet. Întrebăm pe un grup ce conține și profesori cam cu cât se dă o lucrare de licență. Măcar să râdă copios. Aștept cu interes prima vizită a domnișoarei în cauză la profesorul îndrumător.

În alte știri….Facebook a devenit și rețea de agățare de cadre didactice, apreciez sincer tupeul studentului din poza următoare. Trebuie curaj să fii atât de penibil.

Deci dacă vreți să rădeți, Facebook rămâne o alternativă mai mult decât viabilă. Sper sincer ca nu aceasta să fie calitatea viitorilor absolvenți. Iar dacă este așa, mă sperie gândul așa că prefer să-l alung.

Să auzim de bine!

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.