Select Page

Cei care ați mai dat pe aici ați văzut că nu prea am mai scris, concediu, lipsă chef etc. s.a.m.d.

Dar sunt două chestii care au reușit să mă scoată din somnul dulce off-line. Și anume: reacția Anteniștilor la o declarație a Alinei Dumitru, și marele, mărețul, salvatorul referendum.

Începem cu spălații pe creier de la Antene care oricum parcă numai injurii știu să scoată pe gură (oare mai gandește careva pe acolo?). Știți faza cu:

Poza am luat-o de la Criserb, dar sunt sigură e plin netul de ea. Și acum commentul meu: Având în vedere cât de multă muncă presupune o medalie olimpică, indiferent de culoare, și faptul că datorită sportivilor noștri ne mai știe lumea și de buni, nu numai de țigani ciorditori, eu în locul vostru nu aș deschide gura în fața domnișoarei Alina Dumitru. Mai stergeți-vă pe la gură și învățați să vorbiți civilizat și apoi poate va mai sta cineva de vorbă cu voi. Din punctul meu de vedere mi se parea normal să fie felicitată și de “capetele încoronate” ale țării, dar probabil au fost prea ocupați să se certe pe subiectul suspendarea secolului. Știam că cei de la Antene cam nu prea mai au bun simț, dar chiar așa? Ce ați făcut voi domnilor să promovați România? NIMIC. Să înjure știe orice persoană, dar să faci ceva demn de respect…poate ar trebui să învățați câte ceva de la sportivii noștri.

Punctul doi pe listă: pre-promovatul referendum. Am o singură mențiune: pentru ce tot acest circ domnilor? Pentru că noi nu vom trăi mai bine, iar să te apuci să învinuiești un singur om pentru o situație economică globală proastă? Sunteți penibili. Păcat că nu vă dați seama. Nu știu la ora asta dacă va fi sau nu validat referendumul, dar rămâne ideea: dacă pleacă Băse de la Cotroceni, nu va începe să curgă laptele și mierea pe străzi, sau cel puțin pe strada mea sigur nu. Puteați măcar să dați și niște pâine la oameni, că circ au tot avut.

Să auzim de bine!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.