Select Page

Foarte adevărat că eu am preferat să nu scriu prea mult pe parcursul acestui aproape an (OMFG) despre cum mi s-a schimbat viața, daaaar, am zis că poate totuși nu ar fi așa de rău să înșir niște rânduri pentru posteritate și nu numai.

Tot timpul cât am fost însărcinată mi s-a prevestit: vaaai să vezi cum se schimbă toate…. Cam la fel cum fuse și cu căsătoria… și fix ca la căsătorie… nu s-au schimbat chiar atât de multe.

Bine, foarte adevărat că nu eram noi nici înainte păsări de noapte în club în fiecare sâmbătă. Deci ce s-a schimbat? Orele de plimbare în prima fază, pentru că toamna și iarna nu prea merge să scoți copilul la plimbare pe la 6 seara că e deja întuneric… dar în rest… ne-am adaptat repede la noua situație.

Și totuși ce s-a schimbat? Ne trezim mai devreme pentru că avem un puști tare matinal, râdem mai mult, ne jucăm o groază și am astea ar fi.

Da a mai plâns la colici, mai plânge la dinți acum dar nu cred că faci un bebe ca să ai de ce te plânge. Îmi lipsește somnul luuuung dar apoi vine “teroristul” și râde cu toată gura la mine, și-mi trece… pentru că au o super-putere puștii ăștia: te fac să uiți de toate relele.

Așa că, dacă faci pasul ăsta când știi că ești pregătită cu adevărat, cum am făcut eu, nu ai cum să nu te bucuri de fiecare moment.

Am noroc de un băiat super, care ne bucură zilele și când are el chef și nopțile, și de o jumătate cu adevărat mai bună care m-a ajutat la fiecare pas, ajutându-mă să devin o mămică perfectă pentru puiul nostru.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.