Select Page

Următoarele rânduri au fost generate de serialul Spartacus….din cantitatea imensă de sânge prezentă, lupte și alte chestii interzise minorilor eu am extras o dilemă: unde s-o pierdut civilizația?

O să mă întrebați de unde dilema? Păi mă minunam și eu…dacă în Antichitate aveau băieții băi, în Evul Mediu de ce nu le mai aveau? Răspunsul ateilor ar fi că a venit Biserica cu spălarea creierului, dar totuși eu stau și mă întreb cum reușești să pierzi un obicei care nu numai că este extraordinar de plăcut mai este și sănătos? Trebuie oleacă de efort să te duci în jos atât de mult.

Ce mă sperie acum? Că văd încet și sigur un regres în educația celor de azi. Nu de alta dar mîine poimâine iar nu vor mai fi ok băile, așa cum se pare că acum nu mai este bine să strângi după tine gunoiul sau să nu arunci pe stradă  ambalajul de la gumă.

Apropo de băi…vine vara așa că mijloacele de transport în comun vor deveni standarde ale gradului de grijă pe care și-l acordă fiecare sieși și celor care se nimeresc pe lângă ei!!!  Eu sper că nu vom regresa din nou în așa hal, sper că vom reuși să-i învățăm de bine pe copii noștri. Și încă o idee, tot e săptămâna cu școala altfel, poate ar trebui niște cursuri de cum să te porți în societate.

Din păcate…moare și speranța!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.