Select Page

Nu am mai scris de foarte de mult, dar cum aici e locul pe care îl vizitez când vreau eu… nu cred că se supără multă lume.

Deci… ce am mai făcut? Cred că cel mai important e că am reușit performanța să nasc… da da știu ca poate părea că nu e mare lucru, și până la un punct nu e… dar e foarte important pentru mămică…

Am zis să nu plictisesc lumea cu vreun jurnal de sarcină, și ca un făcut, nu prea aș fi avut ce povesti… așa de super ușor a mers totul.

Dar acum, la aproape 11 luni de la fericitul eveniment, pot să fac o listă cu lucrurile care mă fac fericită în fiecare zi din postura de mămică… să rămână aici pentru când o avea fii-miu blog… 🙂

Mă bucură teribil numai când se trezește, dacă e în pat cu mine va avea grijă să mă “mângâie”. La vărsta asta mângăiatul înseamnă o palmă din fundul grădinii aplicată strategic peste ochii lui mami… și dacă nu funcționează, încerc să-i deschid ochii… stilul meu firește.

Apoi începe episodul: să te văd cum bei cafeaua cu mine pe tine încercând să ajung la cana aia care e taaaare interesantă… doar ți-a adus-o tati…..

Și cel mai mult… râsul, cristalin, pur, contagios. Pentru că suntem norocoșii posesori ai unui copil vesel, care mușcă că-i ies dinții și care râde mult. Așa că bucuria lui ne contaminează și pe noi și ne face să mai uităm de rahaturile zilnice cu care trebuie să ne confruntăm inevitabil zi de zi.

Dar cel mai mult mă bucură următorul lucru: nu credeam sincer posibil să-mi iubesc și mai mult jumătatea. Asta până l-a avut pe fii-su în brațe. Fiul meu are o mamă nebună, și THE BEST DADDY EVER. Probabil de asta a zis  “tata” prima oară.

În fiecare zi mă ajută amândoi să văd viața ceva mai roz, să trec mai ușor peste probleme și în definitiv să descopăr dimensiuni ale iubirii pe care nu le credeam posibile.

Așa că acum am două ligurițe de miere în cana mea de ceai!!!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.