Select Page

Cei care mă cunosc mai în detaliu știu că mai consum ocazional și câte un pahar de bere. Odată cu noua rețetă și brănduire, Silva a devenit regină în casa noastră. Așa că, am sperat și noi că o să plecăm hai-hui prin România.

Nu am avut noroc, dar am câștigat bere cât să îmbăt juma de familie. Și aici a început distracția. Du-te la centrul de premiere: dar nu mai avem premii…Buuun…am înțeles până am dat de o tanti foarte, dar foarte “deșteaptă” care a fost atât de drăguță, că mi-a zis ca ea are premii…dar le face 50/50 cu mine. Say what? Really now?

Și aici apare Heineken în discuție. Am trimis frumos mail, i-am anunțat pe băieți că e păcat să-și asocieze brandul cu asemenea specimene, șiiiii a venit frumos agentul de distribuție la mine, să-mi dea premiile.

Cum am spus și în titlu, exemplu de așa da…Cei de prin Iași care nu reușiți să vă dați capacele câștigătoare, trimite-ți frumușel un mail. Eu zic că sunt șanse mari să vi se ofere măcar o soluție. Și…dacă ați dat și voi peste “doamne” de-astea…spuneți-le, poate așa nu mai pupă centru de premiere pe viitor.

Și side note, fetele de la Rodiela din Mircea sunt the best…păcat că nu faceau față la câte premii vroia toată lumea de la ele că sigur le culegeam pe toate de la ele.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.